Hirdetés

Xerxes - Új infók a 300 folytatásáról

|

Frank Miller élő legendának számít a képregényesek körében, és ehhez méltóan minőségien teljesítette Zack Snyder óhaját: elkészítette a 300 folytatásául szolgáló Xerxes c. képregényt.

Hirdetés

Mivel a 300 is képregényapatáció, várható volt, hogy Snyder nem fog a levegőből dolgozni, és megvárja, amíg Miller mesteri alapanyagot szolgáltat neki. Nos, ez megtörtént, és boldogan jelenthetjük, hogy elkészült a képregény folytatása, amely a Xerxes nevet kapta, és története szerint a Thermopülai szorosba kalauzol el minket, 10 évvel a 300 történései előtt. A marathoni csatával kezdődik majd el minden, csak éppen nem Snyder-nek, hiszen ő jelenleg rendkívül elfoglalt az Álomháborúval és a Superman reboot-tal, így legkorábban 2012 végén tud nekiállni a munkálatoknak, ami optimális körülmények között is 2014-es premiert enged sejtetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.