Hirdetés

X-lány: a legcsinosabb

|

A mutánsok dögösek. January Jones, akit a legtöbben a Mad Men – Reklámőrültek című sorozatból ismernek, biztosan az: az X-Men – Az elsők-ben (X-Men: First Class, hazai bemutató: június 2.) ő alakítja a gondolatolvasó Emma Frostot.

Hirdetés

"– Két szerepre is jelentkeztem a filmben" – vallotta be nemrég újságíróknak a 33 éves szőke szépség. – "De reméltem, hogy nem dr. Moira MacTaggert szerepét kapom, hanem Emma Frostot. Gonosznak lenni jobb; és, hogy a figurám néha teljesen csillogóvá alakul, még jobb. De az első próbafelvétel idején, még nem olvastam a képregényt: amikor először megláttam, hogy milyen ruhákban jár ez a nő, eléggé megrémültem, illetve reméltem, hogy a filmben azért kicsit több lehet majd rajtam… "Azok, akik már láttak részleteket a filmből, azt állítják, hogy a jelmeztervezők hűek maradtak az eredeti képregényhez: Emma Frost a filmen sem mutatkozik túl fázósnak vagy szégyellősnek. De January Jones azt mondja, ilyen helyzetekre van egy színésznői trükkje: „minél nagyobb zavarban van az ember, annál magabiztosabbnak kell mutatkozni…” /InterCom/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.