Hirdetés

X-Men 4-5 - Megtörténhet?

|

Szinte X-Men hurrikán várható a közeljövőben, Az elsők megjelenése, és a többi tervezet mellett a készítők nem feledkeztek meg az eredeti trilógia folytatásairól sem.

Hirdetés

X-Professzor meghalt, Küklopsz meghalt, hogyan tovább, készítő urak? Farkas különfilmje után joggal várhatnánk a negyedik felvonást, de inkább úgy gondolták a hozzáértők, hogy kapunk egy előzményt Az elsők néven, ráadásul tervben van Magneto és Deadpool külön sztorija is, hogy egy újabb Farkas sztoriról ne is beszéljünk. Ennyi meló láttán felmerülhet bennünk a tanácstalanság, de Lauren Shuler Donner producer szerint a Fox-szal a lehető legjobban haladnak a megbeszélések, és tetszik nekik a negyedik részre tervezett ötleteik. Ha pedig az bejön, semmi sem állhatja útját egy ötödiknek. Vajon ennyi projekt esetén mikorra várható mindez? 10 év múlva?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.