Hirdetés

X-Men: Apocalypse - A korábbi X-Men filmek írói körmölik

|

Alig készült el az X-Men: Az eljövendő múlt napjaival Bryan Singer, máris belevetette magát a következő X-Men projekt munkálataiba, amely az Apocalypse címet kapta a közelmúltban.

Hirdetés

Jelen pillanatban annyit tudunk az X-Men: Apocalypse című epizódról, hogy Singer dirigálja, elvileg 2016. május 27-én érkezik és valószínűleg bevezeti az Apokalipszis nevű szupergonoszt, valamint folytatja az időutazás témáját is. Tegnap este a rendező közzétett Twitteren egy fotót, amin Singer mellett Simon Kinberg (X-Men: Az ellenállás vége, X-Men: Az eljövendő múlt napjai, Sherlock Holmes) és az X-Men 2 írói, Dan Harris és Michael Dougherty láthatóak, továbbá megjegyezte a kép mellé, hogy Egyiptomban havazik. Ez egyértelmű utalás Apokalipszisre, a halhatatlan mutánsra, aki egy afrikai országban született En Sabah Nur néven az eredeti Marvel képregényekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.