Hirdetés

X-Men: Apocalypse - Árnyék és Gambit is visszatérnek?

|

Még az X-Men: Az eljövendő múlt napjait sem láthattuk a mozikban, máris Bryan Singer következő rendezése, az X-Men: Apocalypse van porondon. Ezúttal két karakter visszatérését pletykálják.

Hirdetés

A mexikói Cine Premiere értesülései szerint az X-Men: Apocalypse történetében újra feltűnik a 2003-as X-Men 2-ben látott Árnyék, akit Alan Cumming alakított, valamint ismét a vásznon láthatjuk az X-Men kezdetek: Farkasban bemutatkozó Gambitot (Taylor Kitsch) is. Ha hihetünk az említett honlapnak, akkor mindkét karakter fiatalabbik kiadását ismerhetjük meg a 2016. május 27-re belőtt filmben. Singer szerint egyébként a karakter már az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban is benne lett volna, a jelenetet is megírták neki, de úgy érezte, hogy túl zsúfolt lenne már a film még egy mutánssal, ezért végül mellőzték. Ti örülnétek a visszatérésüknek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.