Hirdetés

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - A 70-es Logan

|

Ismét érkezett néhány fotó az X-Men: Az eljövendő múlt napjai forgatásáról. Ezúttal Hugh Jackmant kapták le egy szünetben.

Hirdetés

Nem tudjuk meddig fogja még Jackman alakítani Farkast, hiszen korábban azt mondta, hogy ezután a film után egy ideig pihentetni szeretné a karaktert, azután remélhetőleg visszatér, hiszen mint azt tudjuk, már készülőben van egy új önálló filmje, annak ellenére, hogy még csak jövő hónapban fogják bemutatni az új Farkas filmet. Az már biztos, hogy ő szerepelt a legtöbb szuperhősös filmben, egy azon szerepben, ráadásul Logant épp annyira hitelesen adja elő, mint Downey Jr. Tony Starkot. Mellesleg lehet, hogy öregszik a színész, a karaktere pedig öngyógyítása miatt nem, mégis a különböző sminkek és egyebek miatt nincs zavaró különbség a 2000-es X-Men és mostani külseje között. Azt egyenlőre nem tudjuk, hogy az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban Logan is vissza utazik-e a múltba, vagy a 70-es évekbeli énje fog szerepelni, aki az előző részben megmondta X Professornak (James McAvoy) és Magnetonak (Michael Fassbender), hogy le lehet kopni. A képket tovább kattintva megnézheted.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.