Hirdetés

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - A forgatásról jelentjük

|

Megkezdődött az X-men: Az eljövendő múlt napjai című mutáns-osztálytalálkozó forgatása, a stábban ott csücsül szinte minden eddig bemutatott X-Men, a legismertebbekkel az élen.

Hirdetés

Bryan Singer végre visszatér ahhoz, amihez ért és az nem más, mint az X-Men filmek. Az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban rengeteg karaktert mozgat majd, reméljük nem csak addig lesznek a vásznon, míg integetnek vagy köszönnek. Akit garantáltan sokat látunk majd, az például a fenti képen szereplő Patrick Stewart, aki az idősebb X professzort alakítja újfent, ráadásul mindezt úgy, hogy a filmben ott lesz fiatalabb mása is James McAvoy megformálásában. A külföldi premier 2014. július 18, addig még bizonyára sok képet twittel majd Singer, mi pedig nyomban megosztjuk Facebook oldalunkon, majd itt is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.