Hirdetés

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - Bestia és Farkas

|

Bryan Singer új képet osztott meg az X-Men: Az eljövendő múlt napjai forgatásáról. A kamerák kereszttüzében: Hugh Jackman (Farkas) és Nicholas Hoult (Bestia).

Hirdetés

A képen Logan és Dr. Hank McCoy állnak X-Professzor földalatti folyosóján. A 70-es évekbeli ruházat alapján arra következtethetünk, hogy ez a jelenet 1973-ban játszódik, a fiatal X-Menek korában. A fanokat tovább csigázhatja a tény, hogy Bestia ismét emberi külsőben flangál, szóval valószínűleg megtalálta a gyógymódot a szőrös problémára. A gigantikus stáblista tagjai még:  Halle Berry, Patrick Stewart, James McAvoy, Shawn Ashmore, Michael FassbenderJennifer Lawrence, Ian McKellanAnna Paquin, Ellen Page, Omar SyDaniel Cudmore, Booboo Stewart, Fan Bingbing, és Peter Dinklage. A film jövő év Júliusában érkezik. (a képért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.