Hirdetés

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - Együtt a csapat

|

A 20th Century Fox kiadott egy reklámképet a közelgő mutánsfilmjéhez, melyen teljes pompájában megcsodálhatjuk a főbb szereplőket.

Hirdetés

Az új film alaptörténetét azt hiszem senkinek sem kell bemutatni hiszen rengetegszer hallatott már maga felől Az eljövendő múlt napjai. A fennt látható képen nem véletlenül szerepel ilyen sok mutáns, hiszen az új szereplőkön kívül, időutazás segítségével régi és új ismerősök egyaránt feltűnnek majd. Főbb szerepekben James McAvoy, Hugh Jackman, Halle Berry, Ian McKellen, Patrick Stewart, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Peter Dinklage, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore, Omar Sy, Daniel Cudmore, Fan Bingbing és Boo Boo Stewart. Az X-Menek május 22-én érkeznek a magyar mozikba, Bryan Singer rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.