Hirdetés

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - forgatási képek

|

Bryan Singer nem hagy minket képek nélkül, de amikor ő nem küld akkor sem kell aggódni, mert a lesi fotósok végzik a dolgukat. Kaptunk is két új képet.

Hirdetés

James McAvoy és Michael Fassbender sétálgatnak 70-es évekbeli göncökben (hippi McAvoy, ezt is megéltük), Peter Dinklage pedig egy öltönyben, nagyon szúrós szemmel figyel. Ez az üzletember kinézet egyre inkább arra utal, hogy valóban Boliviar Traskot fogja alakítani, a Trask Industries vezérigazgatóját, a Sentinelek megalkotóját. Az is kiderült, hogy Fassbender nem fog végig teljes Magneto páncélzatban flangálni. Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai 2014 júliusában debütál és hatalmas színészgárdájában felsorakozik James McAvoyMichael Fassbender, Jennifer Lawrence, Ian McKellanHugh Jackman, Anna Paquin, Ellen Page, Omar SyDaniel Cudmore, Booboo Stewart, Fan Bingbing, és Halle Berry. A képeket tovább kattintva megtekintheted.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.