Hirdetés

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - forgatási képeken Mystique

|

Rengeteg kép érkezett már az X-Men: Az eljövendő múlt napjai forgatásáról, de hosszú a stáblista és még bőven van kit filmezni. A legújabb képeken Jennifer Lawrence látható Mystiquenek öltözve.

Hirdetés

A színésznő korábban elárulta, hogy nem volt valami kényelmes folyton a test-festést "viselnie" az X-Men: Az elsők forgatásán, éppen ezért az új részben már egy Mystique ruhát fog hordani. Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai az időutazás köré fog épülni és rengeteg muntást látunk viszont. A rendezésért Bryan Singer felelős, a színészgárda tagjai Ian McKellen, Patrick Stewart, Hugh Jackman, James McAvoy, Peter Dinklage, Michael Fassbender, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore, Omar Sy, Halle Berry, Daniel Cudmore, Fan Bingbing és Boo Boo Stewart. Az új forgatási képeket megnézheted, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.