Hirdetés

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - fotón Nixon elnök

|

Bryan Singer újabb képet osztott meg a forgatásról, ezúttal mutánsok nélkül maradunk, de helyette szemügyre vehetjük Nixon elnököt és tanácsadóit.

Hirdetés

Singer korábban már elárulta, hogy Nixon fel fog tűnni a 70-es évek beli jeleneteknél, és hozzá tette "érdekes színész választás volt". Nehéz kivenni ebből a képből, hogy ki kapta meg a szerepet, de az világos, hogy valami igen komoly történik Az eljövendő múlt napjainak 70-es éveiben, hogy az felkeltse az elnök érdeklődését. A grandiózus mutáns film olyan színészeket szedett eddig össze mint James McAvoyMichael Fassbender, Jennifer Lawrence, Ian McKellan, Patrick StewartHugh Jackman, Peter Dinklage, Anna Paquin, Ellen Page, Omar SyDaniel Cudmore, Booboo Stewart, Fan Bingbing, és Halle Berry. A tervezett bemutató 2014. július 18. A képet megnézheted, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.