Hirdetés

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - Hugh Jackman a forgatáson

|

Bryan Singer, a legújabb X-men film direktora nem tétlenkedik, egy újabb képet osztott meg a nagyvilággal, amin az egyik főbb karakterét láthatjuk. A mai nyertes: Hugh Jackman.

Hirdetés

Bryan Singer, visszatért a gyökerekhez és egy újabb X-men alkotással ajándékozza meg a világot. Már korábban is láthattunk képeket a forgatásról, ahol egy-egy ikonikusabb karakter feszít, ez most sincsen máshogy. Singer nem kisebb fába vágta a fejszéjét, minthogy összekaparja az eddig látott mutánsokat, és elszabadítja őket egy nagy közös mókázásra... Sikerülhet ez rosszul? A filmben többek között feltűnik James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Ian McKellan, Anna Paquin, Ellen Page, Omar Sy, Daniel Cudmore, Booboo Stewart, Fan Bingbing, Peter Dinklage és természetesen Hugh Jackman. A külföldi premier 2014. július 18-án várható.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.