Hirdetés

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - Karakterposzterek

|

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai két új karakterplakáttal bővült, amelyeken egyszerre jelenik meg a jelen és a múlt. De hogyan lehetséges ez?

Hirdetés

A két poszteren alapvetően az idősebb Magneto (Ian McKellen) és X Professzor (Patrick Stewart) mutatkozik, azonban az X-Men betűjét jelölő X-ben a fiatalabb énjeik, James McAvoy és Michael Fassbender jelennek meg. Igen csak jól mutat ez így, mindenképpen jobb, mint az X-Men: Az elsők marketinganyagai. Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai Bryan Singer rendezésében 2014. május 23-án jelenik meg és szinte minden eddig ismert mutáns feltűnik majd benne, valamint már e héten, a Farkas stáblistás jelenetében kaphatunk ízelítőt a filmből.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.