Hirdetés

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - Kiszivárgott részlet az előzetesből

|

Bryan Singer a Fantasia Nemzetközi Film Fesztiválon beszélt készülő mutáns filmjéről, és az előzetes részletét is megmutatta a jelenlévőknek, akik közül valaki nem röstellt kameráért nyúlni.

Hirdetés

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban az időutazásé a főszerep, mivel Robert Kelly szenátor meggyilkolása súlyos árat von maga után. Ennek elkerülése érdekében Kitty Pride visszaküldi tudatát a fiatalabb énjébe, hogy figyelmeztesse az X-Meneket. Bryan Singer filmje jövő év július 18-án érkezik, szinte az összes eddig látott mutánssal. Főbb szerepekben Ian McKellen, Patrick Stewart, Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender, Peter Dinklage, Jennifer Lawrence, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore, Omar Sy, Halle Berry, Daniel Cudmore, Fan Bingbing és Boo Boo Stewart. A nem is olyan rövid részletért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.