Hirdetés

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - Küklopsz nem csatlakozik

|

Az eddigi információk alapján Bryan Singer rendező szinte az összes eddigi X-Men filmekben látott mutánst fel szeretné vonultatni az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban, persze vannak azért kivételek.

Hirdetés

Régebben Singer rendező még azt nyilatkozta, hogy szeretné, ha Ciklon (Halle Berry) és Küklopsz (James Marsden) is újra csatlakozna a többi mutánshoz, majd később Berry csatlakozását a színésznő és a direktor is megerősítette, Küklopszról viszont nem jött hír. A probléma ott keresendő, hogy a karakter a 2006-os X-Men: Az ellenállás vége című epizódban elhalálozott, viszont kaptunk ígéreteket arra, hogy az időutazást felhasználva ismét láthatjuk majd őt. A legfrissebb híresztelések szerint úgy tűnik, hogy ez mégsem lehetséges, ugyanis egy interjú során James Marsden megerősítette, hogy nem fog szerepelni az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban. Ha a saját véleményünkre vagytok kíváncsiak, akkor azt mondjuk, hogy nem is baj, rajta kívül is akad rengeteg karakter, amivel meg kell bírkóznia a rendezőnek. Egyel kevesebb csak jót tehet a projektnek. Szerintetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.