Hirdetés

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - Magneto vs Bestia

|

Magneto és Bestia épp hűtötték magukat a szökőkútnál, mikor Magneto beszólt bundásnak az meg belelökte a kútba. Én legalábbis ezt veszem ki a képekből, de nem vagyok egy Bryan Singer.

Hirdetés

Montrealba zajlik az X-Men: Az eljövendő múlt napjainak forgatása, ahonnan érkezett egy pár forgatási kép is. A fotókon Magneto (Michael Fassbender) és Bestia (Nicholas Hoult) küzdenek egy szökőkútban. Az egyik képen Mystique (Jennifer Lawrence) is feltűnik, szóval vélhetőleg neki is köze lesz majd a jelenethez. Az új X-Men filmben viszont láthatunk majdnem minden régi cimborát kezdve Ian McKellenel és még Patrick Stewart, Hugh Jackman, James McAvoy, Peter Dinklage, Lucas Till, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore, Omar Sy, Halle Berry, Daniel Cudmore, Fan Bingbing és Boo Boo Stewart. A filmet 2014 július 18-tól vetítik a mozik. A képek tovább kattintva megtekinthetők.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.