Hirdetés

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - Spoilerek

|

Dupla spoilerrel indítjuk a napot srácok és lányok, ugyanis két szereplőről is kiderült, hogy milyen karaktereket fognak alakítani az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban.

Hirdetés

A fenti képet bátran közzé tesszük, ez még nem tartalmaz spoilert, hiszen maga Bryan Singer tette közzé és Lucas Till látható rajta, aki Alex Summers, azaz Plazma lesz. Ennél azonban kaptunk két durvább információt is, ami igen erősen SPOILERES: a NY Mag kiderítette, hogy Peter Dinklage valóan Bolivar Traks karakterét alakítja majd, akit a Sentinelek készítőjeként ismerünk, ami azonban ennél nagyobb meglepetés, az Josh Helman szerepe a filmben, aki nem mást, mint William Stryker fiatal énjét alakítja majd. Strykert Brian Cox alakította zseniálisan a második X-Men moziban. A magazin az X-Men: Az eljövendő múlt napjai történetét is tudni véli, információi szerint Kitty Pride (Ellen Page) speciális erejét használva visszaküldi Farkast (Hugh Jackman) az időben, ahol Logan találkozik a fiatal mutánsokkal, a fiatal X-professzorral (James McAvoy), Magnetóval (Michael Fassbender) és Mystique-kel. Időközben azonban valami rossz történik Kittyvel, aki bár Wolverine-t nem veszti el a múltban, képtelen őt visszahozni, ezért a többieknek meg kell találniuk azt a mutánst, aki korlátozza Kitty erejét.[SPOILER VÉGE] Ha valóban az imént felvázoltak történnek, nektek hogy tetszik a sztori és a karakterek kiléte?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.