Hirdetés

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - Stan Lee nem tűnik fel

|

Az élő képregényes legenda, Stan Lee szinte minden olyan filmben feltűnik egy-egy pillanatra, amelynek karakterei kötődnek hozzá, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai sajnos kivételt képez.

Hirdetés

A Bryan Singer által rendezett X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban szinte minden eddigi X-Men filmben szerepelt mutáns feltűnik egy kisebb-nagyobb szerepben, viszont sokak ikonja, a cameo királya, Stan Lee nem fog. Lee eddig 17 szuperhős filmben cameozott az elmúlt 13 évben, a legelső feltűnése a 2000-ben megjelent X-Men-ben volt. Mivel a legenda már a 91. életévét tapossa, ezért úgy döntött, hogy nem vesz részt az X-Men: Az eljövendő múlt napjai forgatásán, amihez repülnie kellett volna, helyette meglátogatta a torontói Fan Expót. Ennek ellenére Stan Lee várhatóan felbukkan A csodálatos Pókember 2-ben, a Thor: Sötét világban, az Amerika kapitány: A tél katonája című fimben és nyilván minden további Marvel produkcióban, amíg csak futja erejéből. A folytatásban egyben egy videóban megnézhetitek Stan Lee összes eddigi cameoját egészen a Vasember 3-ig bezárólag.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.