Hirdetés

X-Men: Az elsők 2 - A jövendő múlt napjai c. képregényen alapul!

|

Az IGN magazinnak sikerült elbeszélgetnie Bryan Singer rendező-producer úrral, aki elárulta, hogy az X-Men: Az elsők folytatása A jövendő múlt napjai (Days of Future Past) című képregény alapján készül.

Hirdetés

Az IGN-nek sikerült elbeszélgetnie Bryan Singer producerrel, aki többek között elárulta, hogy a folytatást továbbra is Matthew Vaughn dirigálhatja és a forgatás még idén kezdetét veszi. Ami azonban ennél fontosabb, hogy a sztori az 1981-ben megjelent A jövendő múlt napjai (Days of Future Past) című képregényen alapul majd, melyet John Byrne és Chris Claremont alkotott meg. A cselekményről részletesebb leírást találhattok a folytatásban, míg Singer úr elárulta, hogy nem szóról-szóra veszik át A jövendő múlt napjainak történéseit, hanem kiegészítik azt néhány dologgal a saját szájízük szerint is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.