Hirdetés

X-Men: Az elsők 2 - Bryan Singer dirigálja!

|

Miután Matthew Vaughn elhagyta az X-Men: Days of Future Past rendezői székét, sokan elszomorodtak és nem tudták elképzelni mással a folytatást, ám a kiadó már megtalálta az utódot.

Hirdetés

Matthew Vaughn rendezői széke megüresedett, miután több időt akart a forgatásra és a stúdió nem volt hajlandó várni, hiszen már a pontos premier napját is kitűzte. Akkor a Deadline kiderítette, hogy a Fox kívánságlistájának első helyén az a Bryan Singer áll, aki korábban az X-Men első két részét és a Valkűrt rendezte. Most az is világossá vált, hogy a hír valóban igaznak bizonyult és a Fox már meg is egyezett Synger rendezővel, aki betöltötte a megüresedett széket és így a stúdió is tartani tudja a 2014. július 18-ra tervezett dátumot. Az X-Men: Days of Future Past produceri tevékenységét azért nem hagyta ott Matthew Vaughn, a háttérből még rajta tartja a szemét a projekten. Várhatóan az időutazásos sztori miatt visszatérhet Patrick Stewart (X professzor), Famke Janssen (Jean Grey/Főnix) és Daniel Cudmore (Kolosszus) is, de az X-Men: Az elsőkből biztosan itt lesz Michael Fassbender, Jennifer Lawrence és James McAvoy.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.