Hirdetés

X-Men: Az elsők 2 - Cím és szkript infók

|

Mikor hivatalossá vált, hogy Matthew Vaughn elvállalja az X-Men: Az elsők folytatását, akkor a legtöbben arra is kíváncsiak voltak, hogy Jane Goldman forgatókönyvíró is visszatér-e a csapatba.

Hirdetés

Hiszen nyílt titoknak számít, hogy Jane Goldman és Matthew Vaughn úgy össze van nőve, ha filmezésről van szó, mint egy ikerpár. Olyan filmeket készítettek együt, mint a Kick Ass, a Csillagpor és ugyebár az X-Men: Az elsők. A legfőbb kérdés tehát az volt Vaughn bejelentésekor, hogy Goldman is vele tart-e. A forgatókönyvíró rögtön reagált is a híresztelésekre és elárulta, hogy minden bizonnyal ő fogja készíteni az X-Men: The Second Class címre keresztelt folytatás szkripjét is. Goldman szerint a Fox 2013-ra tervezte a második részt, majd a The Wolverine elsőbbséget élvezve bekerült a 2013-as tervezetbe és az X-Men epizód tolódott. A forgatás állítólag idén ősszel indul és feltehetőleg az összed eredeti szereplő visszatér. Goldman szerint nem lenne meglepő, ha a forgatást követően, a végeredményt látva a Fox előrébb tenné a tervezett premiert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.