Hirdetés

X-Men: Az elsők 2 - Írót találtak hozzá?

|

A nyár egyik legnagyobb sikere volt a Matthew Vaughn rendezésében készülő X-Men: Az elsők című képregényadaptáció, a stúdió pedig a dollárokat számolgatva tervezgeti a folytatást.

Hirdetés

Az X-Men: Az elsők-et magunk is nagyon kedveltük, megannyi poszt támasztja alá állításomat és ezzel így volt a kritikusok, valamint a nézők többsége is. A stúdió ezért nem teketóriázik és a friss pletykák szerint felfogadta a 2009-es Sherlock Holmes íróját, Simon Kinberg-et, hogy körmölje le az X-Men: Az elsők folytatásának sztoriját. Kinberg olyan filmek szkriptjeit szállította már, mint a Mr. és Mrs. Smith, a Hipervándor, vagy az X-Men 3, így remélhetőleg könnyen áés élvezhetően oldja meg feladatát. Érdekes momentum, hogy Kinberg producerként részt vett az első rész munkálataiban is. Reméljük betudja az úriember szorítani napirendjébe az X-Men: Az elsők 2-őt, mi csak örülnénk neki. A stúdió állítólag három filmben gondolkozik, aminek utolsó darabja vezetné fel az X-Men 1 történéseit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.