Hirdetés

X-Men: Az elsők 2 - Jean Grey szintén visszatér?

|

A 20th Century Fox gőzerővel készíti az X-Men: Az elsők folytatását, ami Days of Future Past címen fog a mozikba kerülni 2014 nyarán.

Hirdetés

A sztoriban fontos szerepe lesz az időutazásnak is, mely kapcsán legutóbb arról elmélkedtünk, hogy Patrick Stewart is visszatérhet az idősebbik X Professzor szerepében. Az MTV News most elbeszélgetett Famke Janssen színésznővel az Elrabolva 2 kapcsán és azt is megkérdeztők tőle, hogy lát-e esélyt Jean Grey jelenlétére az X-Men: Days of Future Past sztorijában. A hölgy rendkívül titokzatosan fogalmazott, ami akár azt is jelentheti, hogy valóban csatlakozni fog a stábhoz, hiszen a következőket mondta: "Az ember sohasem tudhatja. Jean Grey a Főnix... biztosan megtalálja a módját, hogyan reinkarnálódjon, így soha nem lehet tudni a végkifejletet. Maradjatok velünk és minden kiderül." A film 2014. július 18-án jelenhet meg Matthew Vaughn renezéséen, Michael Fassbender, James McAvoy, Jason Flemyng és Jennifer Lawrence jelenléte pedig már biztosra vehető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.