Hirdetés

X-Men: Az elsők 2 - Magneto vs. ki is?

|

A Movieweb közelebbről is szemügyre vette Matthew Vaughn fizimiskáját és ha már így tett, villámgyorsan meg is rohamozta őt pár kérdéssel az X-Men: Az elsők folytatásával kapcsolatban.

Hirdetés

A rendező elárulta a honlap munkatársának, hogy Az elsők folytatásában Magneto egy új szereplővel méri össze erejét, aki rendkívül erős lesz és méltó ellenfele a fémek urának. Vaughn nem volt hajlandó elárulni, hogy kiről van szó de mindenkit biztosított róla, hogy nem fogja további karakterekkel bővíteni az első részben megismert csapatot, csupán az új ellenféllel. Szerinte mivel a Professzor tolószékbe kerül, Magneto-nak szüksége van egy új nemezisre, de vajon ki lehet az, hiszen ha Magneto gonosszá válik akkor nem lehet az új karakter is az... ti ismertek olyan jó fiút az X-Men képregényekből aki feltudná venni a harcot Magneto-val? Vaughn egyébként hozzátette azt is, hogy Ian McKellen, Patrick Stewart és Hugh Jackman is feltűnhet a második fejezetben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.