Hirdetés

X-Men: Az elsők 2 - Matthew Vaughn feladta a rendezést!

|

Megdöbbentő hír rázta meg a filmvilágot nemrég, ugyanis Matthew Vaughn, az X-Men: Az elsők rendezője és eddig a másodiké is úgy döntött, hogy dobbant a projekt mögül.

Hirdetés

Matthew Vaughn rendező úgy döntött, hogy nem fogja ledirigálni az X-Men: Days of Future Past névre hallgató folytatást, s bár távozásának okára nincsen jelen pillanatban hivatalos magyarázat, a pletykák szerint azért lépett le, hogy Mark Miller művésszel újra együtt dolgozva elkészíthessék a Secret Service cmű projektet (amit a James Bond és a My Fair Laidy keresztezéseként emlegetnek). Mivel a Fox mindenképpen szeretné tartani a 2014. július 18-ra belőtt dátumot, gyorsan új rendező után kell néznie. A Deadline értesülései alapján a lista legtetején az első két X-Men film készítője, Bryan Singer csücsül, Vaughn pedig maradna a projektben, mint producer. Singer ráadásul eleve ott volt az X-Men: Days of Future Past stábjában producerként és állítólag a forgatókönyvben is segített ezt-azt. Hogy a filmmel mi lesz a közeljövőben, az már az illetékeseken múlik, de Jennifer Lawrence, James McAvoy és Michael Fassbender már biztosan vissszatér, de pletykálják még Patrick Stewart és Famke Janssen beköszönését is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.