Hirdetés

X-Men: Az elsők 2 - Patrick Stewart visszatér X Professzorként?

|

Nagyon könnyen lehetséges, hogy Patrick Stewart újra kerekesszékbe ül és negyedszerre is magára ölti X Professzor karakterét, méghozzá az X-Men: Az elsők folytatásában.

Hirdetés

Jó ideje nem hallhattunk az X-Men trilógia folytatásáról, pedig maradt ott rendesen fogódzkodó egy következő részhez, gondoljunk csak Magneto erejének visszatérésére vagy X Professzor rejtélyes túlélésére. A 20th Century Fox az X-Men 4-et nem, de az X-Men: Az elsők folytatását gőzerővel szervezi, ráadásul a napokban Patrick Stewart is azt nyilatkozta egy képregényes rendezvényen, hogy minden lehetőség adott a visszatérésére és újra eljátssza majd X Professzor szerepét. Nyilván az X-Men: Az elsők folytatásának számító X-Men: Days of Future Past alcímű részben kaphat szerepet, ám azt nem tudni, hogy teljes értékűen ott lesz, avagy csak egy camero erejéig. Mivel a film sztorijában lesz időutazás is, érthető lenne, ha Xavier idősebbik éne is feltűnne a vásznon. Az X-Men: Days of Future Past 2014. július 18-án kerül mozikba Matthew Waughn (Kick-Ass, X-Men: Az elsők) rendezésében. Ti szívesen látnátok újra a vásznon az idősebbik X Professzort Patrick Stewart alakításában?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.