Hirdetés

X-Men: Az elsők - Folytatás várható?!

|

Meg sem jelent még Matthew Vaughn X-Men előzménye, a rendező és a stúdió máris folytatásban gondolkodik siker esetén... nem lesz ez így kicsit sok X-Men projekt producer urak?

Hirdetés

Június másodikáig várnunk kell az X-Men trilógia előzményéül szolgáló Az elsőkre, azonban a stúdió és Matthew Vaughn nagyban gondolkodnak és a pletykák valamint a rendező célozgatásai szerint ha a pénztáraknál jól teljesít az előzményfilm, akkor folytatás várható. Vaughn ezt a folyamatot a Batman: Kezdődik és a Sötét Lovag párhuzamához hasonlította, miszerint az elsőben bemutatták a szereplőket, kibontakoztatták őket majd a másodikban teljesült ki az egész kemény ellenfelekkel. Ilyesmiben gondolkodik egy esetleges ismétlésben is. Ezek szerint tervbe van véve az X-Men 4-5, a Deadpool és Magneto spin-off, Farkas újabb filmje és ezek szerint Az elsők folytatása is. Őszintén megvallva uraim és hölgyeim, kell nekünk ez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.