Hirdetés

X-Men: Az elsők - Híres cameo

|

A soron következő rövid hír olyan szereplőt, illetve történeti részletet lőhet le, ami fontos lehet a rajongók és filmnézők számára, ezért előre figyelmeztetek mindenkit: SPOILER!

Hirdetés

SPOILER / Az X-Men: Az elsők történetének egy pontján Erik és Charles ellátogat egy bárbam - ám nem véletlenül. Előzőleg megneszelték, hogy ott találnak majd hozzájuk hasonlóan erős mutánst, aki a pultnál szokásos pózban piát vedel. Magnetóék megpróbálják megszólítani, de mielőtt ezt megtehetnék, Farkas elküldi őket melegebb éghajlatra, ők pedig távoznak a lokálból. Matthew Vaughn rendező úr tehát a nézők nyomásának engedve mégis felkérte Hugh Jackman-t és más elfoglaltságai mellett mindenki Farkasa igent is mondott a cameo-ra. / SPOILER. A film június másodikán kerül a hazai mozikba, ki ne hagyjátok!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.