Hirdetés

X-Men: Az elsők - X professzor sorsa

|

Egy szerteágazó interjúban megkérdezték James McAvoy-t, hogy Az elsők végén azzá válik a professzor, akit a legelső X-Men részben megismertünk?

Hirdetés

Az IGN kérdéséhez hozzácsapták még elméletben azt is, hogy kopasz és tolószékes lesz, valamint kialakul a maximális mutáns ereje. McAvoy a következőket tette hozzá a témához: "Bizony, így lesz. Látjuk, hogy miért nem képes a továbbiakban járni és miért került tolószékbe." - mondta a színész. "És remélhetőleg arra is fény derül, hogy miért veszítette el a haját is. A képregényben akkor válik kopasszá, mikor felfedezi az erejét. De mi nyilván nem ezt a módot választjuk majd." Az X-Men filmek előzményének számító Az elsők alcímű rész június másodikán várható kishazánkban is, a stábban olyan nevekkel, mint Michael Fassbender (Magneto), James McAvoy (X professzor), Kevin Bacon (Sebastian Shaw), Nicholas Hoult (Bestia), Jennifer Lawrence (Mystique), January Jones (Emma Frost), Jason Flemyng (Azazel), Lucas Till (Havok) és még sokan mások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.