Hirdetés

X-Men filmek tervezete, avagy előzmény, folytatás, spin-off

|

Az X-Men univerzum szinte végtelennek számít, rengeteg potenciál rejlik benne és szeretjük is ezeket a történeteket, ezért futószalagon kapjuk az ide vonatkozó filmeket. De mikor és miket?

Hirdetés

Egy kisebb listában némi leírással összeszedtem nektek a tisztánlátás kedvéért, hogy a jövőben milyen X-előtaggal (nem matek) ellátott projektekkel gazdagodik a repertoárunk:

X-Men 4-5: Lauren Shuler-Donner producer március végén erősítette meg, hogy már azon dolgoznak, hogy összehozzák az alap trilógia folytatásait. Ha hinni lehet a pletykáknak, visszatér az egész stáb (Hugh Jackman, Halle Berry, James Marsden, Anna Paquin, Patrick Stewart, Ian McKellen, Ellen Page, Ben Foster) és még az sem kizárt, hogy Bryan Singer fogja levezényelni őket, a stúdió egész elégedett vele.

X-Men kezdetek - Magneto: Ian McKellen mindenképp benne lenne, tavaly nyáron azonban kiszivárgott a hír, hogy a Magneto egyébként kész forgatókönyvének egyes részeit átemelték Az elsők-be, és a producer is azt közölte, hogy bár vannak belső viták erről, valószínűleg nem készül el. A belső viták azonban reménykedésre adnak okot és a szóbeszédek öt évet emlegetnek, így ne mondjunk még le Erik-ről.

X-Men kezdetek - Deadpool: Wade Wilson eredettörténete halad a legbiztosabban a beteljesülés felé, Ryan Reynolds-t szerződtették le a főszerepre (hasonlóan a Farkas-ban való felbukkanásához), de szerencsére egy teljesen más Deadpool-t kapunk, mint amit ott láttunk. A projekt mögé Tim Miller effektes úr állt, aki már az X-Men 1-2 munkálataiban is részt vett. Állítólag erősíteni szeretnék a karakter poénosabb vénáját is, ezért a választás. Tervezett megjelenés: 2014.

X-Men: Az elsők 2-3: Április közepén hoztuk le a hírt, hogy Matthew Vaughn elkészítené Az elsők című előzményfilm folytatásait, hiszen míg kialakult a már jól ismert Erik és Charles közötti árok, sok minden történhetett közöttük, sok potenciál rejlik a múltban. Állítólag, ha a pénztáraknál jól teljesít az előzmény, akkor a stúdió már rá is állítja a rendezőt a következő nagy dobásra.

The Wolverine: Bár Darren Aronofsky elhagyta a projektet, a Fox nem hagyja annyiban a dolgot és gőzerővel keresik utódját. Hugh Jackman persze továbbra is a stábban van főszereplőként, nélküle már elképzelhetetlen lenne Farkas karaktere. Állítólag jövőre már szórakozhatunk rajta...

Gambit -Lauren Shuler-Donner korábban már kijelentette, hogy az egyik kedvenc X-Men karaktere Gambit és az X-Men kezdetek: Farkas-ban nyújtott cameo-ján kívül is szívesen látnák saját filmben. Más jelenleg nem szól arról, hogy elkészülhetne ezen spin-off, hatalmas csend van körülötte (valószínűleg a nagyobb potenciált rejlő ötleteket aknázzák ki előbb).

Emma Frost - Szintén tervezett spin-off karakter, még 2006-ban David O. Russell akarta tető alá hozni, de valahogy elsiklottak a megvalósítás felett. Azóta csak néha tűnik fel itt-ott a pletyka, hogy még ne temessük a hölgyeményt, de pl. feltűnik majd az X-Men: Az elsők-ben is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.