Hirdetés

X-Men: First Class - Karakterfotó

|

Ha nem rajongók által készített képhez van szerencsénk, akkor a stúdió kissé szorosra húzhatta a nadrágszíjat, mivel az X-Men: First Class karaktereit ábrázoló anyag kissé közepes.

Hirdetés

A forrásból nem derült ki, hogy hivatalos kiszivárogtatáshoz van szerencsénk, vagy valaki ügyes volt és szert tett a mutánsokra, de nyilván hamarosan kiderül. Akár eredeti, akár fake, egynek jó lesz. Az X-Men: First Class idén júniusban várható idehaza, a képen pedig balról jobbra láthatjuk: Michael Fassenber (Magneto), Rose Byrne (Mioira MacTagger), January Jones (Emma Frost), Jason Flemyng (Azazel), Nicholas Hoult (Beast), Lucas Till (Havoc), egy fiatal lány akiről nem tudom eldönteni ki az, Jennifer Lawrence (Mystique) és James McAvoy (Professor X).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.