Hirdetés

X-Men: First Class - Kevin Bacon nyilatkozik

|

A Philadelphia Style magazin interjút készített az X-Men: First Class főgonoszával, Kevin Bacon-nel, aki pár szóban bemutatta az általa játszott karaktert.

Hirdetés

Kevin Bacon játssza Sebastian Shaw-t a Matthew Vaughn (Kick Ass) rendezte X-Men: First Class-ban, aki annak ellenére, hogy akciófilmben tűnik fel, nem lesz a dolgok kellős közepében. Bacon elmondása alapján Shaw-t inkább egy a székében ülő, gonosz, a világ elpusztításán elmélkedő zseniként ítéljük meg, mint sem in medias res típusú emberként. Ezt meghagyja a fiataloknak. Shaw egyébként szintén egy mutáns, aki az erő elnyerésére és átalakítására képes. Egy titkos társaság, a Hellfire Club New York-i ágának vezetője, akik világuralomra szeretnének törni, de a nyilvánosság számára ő egy legitim üzletember.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.