Hirdetés

X-Men: First Class - Miről szól majd?

|

Az X-Men univerzumban hatalmas potenciál rejlik, s ezt a stúdió is jól tudja, ezért Matthew Vaughn jövőre megérkezik a First Class alcímű franchise résszel, ma pedig egy átfogó történettel.

Hirdetés

A First Class jóval a legelső X-Men film előtt játszódik időben, amikor még Charles Xavier-t nem Professzor X-nek hívták, Erik Lensherr-t pedig nem Magneto-nak. A már jól ismert mutánsok ezen időkben még csak próbálgatják, szokják képességeiket, és szívesen megosztották volna őket másokkal is. Charles ésErik itt még barátok voltak és azon ügyködtek, hogy előrébb vigyék a mutánsok érdekeit, de kiderült időközben, hogy hatalmasak a nézetkülönbségeik, és megkezdődik a mutánsok két táborra szakadása, megszületik Professzor X és Magneto csapata...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.