Hirdetés

X-Men: First Class - Rendezői meglátások

|

Az X-Men: First Class rendezője leült és beavatott minket a film körülményeibe, kitérve pár eleddig ismeretlen részletre is.

Hirdetés

Vaughn válaszainak összefoglalása: "Erik és Charles a CIA-nál ismerkednek meg egymással, mikor megpróbálják megakadályozni a harmadik világháborút. Időintervallumban ez 1942-től 1962-ig tart; mindenképpen az első három X-Men részben kialakult világot és a két fél létrejöttét szeretné megalapozni, elbeszélni az előzményeket; aki azt hiszi, hogy X professzor (Charles Xavier) a legunalmasabb karakter, az nagyon téved; a film végére megkapja a már ismert tolószéket, ráadásul az X-Men trilógia professzora, Patrick Stewart segített kiválasztani a múltbéli mását alakító színészt." Szép szavak, reméljük a film is hasonlóan jó lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.