Hirdetés

X-Men: Kezdetek - Küklopsz - Megvalósulhat?

|

Akár meg is valósulhatna, ugyanis az eddig Küklopszot alakító színész rendkívül szeretné bemutatni a karaktert bővebben is, hiszen kibontakozásra ne igen volt lehetősége.

Hirdetés

Mint azt mindannyian jól tudjuk, az X-Men trilógia inkább Farkas-ról szólt, a többiek pedig csak egy kis szeletet mutattak magukból a nagyérdemű felé, éppen ezért fakadt ki James Marsden, akivel az ET Online készített interjút. A fiatal színész formálta meg a trilógiában Küklopszot és nagyon szeretné, ha készítenének karakterének egy saját spin-off filmet, ahogyan Farkas-nak is, bár nem teljesen bízik abba, hogy teljes mértékben ki lehetne aknázni a karakterben rejlő lehetőségeket. Sajnos Marsden szavain kívül semmi más nem utal jelenleg a spin-off megalkotásának eshetőségére, így egyelőre nyugodt szívvel jegelhetjük a projektet. Apropó, titeket érdekelne egy Küklopsz mellékszál?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.