Hirdetés

X-Men közreműködés a Bosszúállókban?

|

Lauren Shuler Donner, a Fox stúdió eddigi összes X-Men filmjének a producere, minap beszélt a "X-Men: Days of future past"-ról és arról, hogy van esély arra, hogy X-Men tagok beszálljanak a mozis Bosszúállókba.

Hirdetés

 

Réges régen, a fiatal Kevin Feige, (Marvel Studios jelenlegi elnöke) és Geoff Johns (a DC jelenlegi kreatív vezetője) elindult Hollywoodban. Ezek a gyártók Richard és Lauren Shuler Donne által voltak működtettve. És hogy ez miért fontos? Mert ma ők a legbefolyásosabb emberek a képregény adaptációk világában és egy interjúban Laura többek között arra is válaszolt, hogy hogy haladnak a "Days of Future Past" munkálatai, illetve, hogy van esély Bosszúállók-X-Men együttműködésre. Az interjú részletért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.