Hirdetés

Years of Living Dangerously - James Cameron dokumentumsorozata

|

James Cameron igazi hollywoodi filmsztárok bevonásával szeretné felhívni a figyelmünket arra, hogy Földünk készletei végesek és az emberiség egyre jobban tönkreteszi a környezetét.

Hirdetés

James Cameron sokat tett már a környezetünkért és nem csupán az Avatar vagy a dokumentumfilmjei elkészítéséről van szó, hiszen saját vagyonából is sokat fordít arra, hogy felhívja a figyelmet korunk egyik legégetőbb problémájára, a Föld védelmére. A maximalista rendező ezúttal a globális felmelegedéssel foglalkozik és producerként jegyzi a Years of Living Dangerously című dokumentumfilm-sorozatot, amelyben olyan színészek és színésznők szólalnak fel az ügy érdekében, mint Matt Damon, Arnold Schwarzenegger, Don Cheadle, Michael C. Hall, Harrison Ford, Chris Hayes, Mark Bittman, Thomas Friedman, Olivia Munn, America Ferrera, Ian Somerhalder és Jessica Alba. 2014 áprilisában kerül műsorra a Showtime csatornán, remélhetőleg nálunk is vetítik majd, mondjuk a HBO.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.