Hirdetés

Youth előzetes - Caine és Keitel az Alpokban drámáznak

|

Hirdetés

A Fox Searchlight végre bemutatta a Paolo Sorrentino  (A nagy szépség) által rendezett Youth hivatalos előzetesét. A film két idős barátról (Michael Caine és Harvey Keitel) szól, akik a svájci Alpokba utaznak vakációzni, miközben a nyugdíjba vonulást fontolgatják, visszaemlékeznek életük fontosabb periódusaira, és kíváncsian fürkészik, hogy vajon mit tartogat számukra még a jövő. Egyszóval egy csipetnyi humorral megfűszerezett drámára számíthatunk a két színészóriástól, akikhez nem kisebb nevek csatlakoznak még, mint Rachel Weisz, Paul Dano, és Jane Fonda. A filmet Cannes-ban sokan szerették a kritikusok közül és nagy a valószínűsége, hogy az Oscar-esélyes művek közé is bekerül. A trailere is hangulatosra sikerült. Komikus felhangból szépen lassan melankolikusba fordul, mindez  jó zenei választások és csodaszép fényképezés mellett. https://www.youtube.com/watch?v=zJNxQ8Wzr2I

Untitled-1
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.