Hirdetés

Dátum nélkül maradt a Z világháború 2 és a Péntek 13 reboot

|

A Paramount kicsit átalakította a premiernaptárját, amelynek legfőbb elszenvedői a Z világháború folytatása és a Péntek 13 rebootja, viszont Darren Aronofsky következő filmje, a mother! végre dátumot kapott.

Hirdetés

Gyanús volt, hogy korábban még 2017 nyarára tűzték ki a World War Z 2 megjelenését, viszont a filmről már jó ideje semmit sem hallottunk, pedig ahhoz, hogy bemutathassák, először nem ártana leforgatni is... ami rendező nélkül elég nehéz (pletykálták David Finchert is, de hivatalos megerősítést nem kaptunk). Éppen ezért nem is túl nagy meglepetés, hogy a Paramount végül levette a naptárjából a Z világháború folytatását. 

Hirdetés

A Variety értesülései szerint a kiadó most egy 2018-as/2019-es dátumot szeretne meglépni, az extra időt pedig arra fordítják, hogy tovább jobb legyen a szkript, amelyet Dennis Kelly (Utopia, Fekete-tenger) írt újra Steven Knight (Tabu, Szövetségesek) változata alapján.  

Nincs jobb helyzetben a Péntek 13 reboot sem. Eredetileg 2017. január 13-án jelent volna meg, majd áttolták október 13-ra, végül a legfrissebb helyzetjelentés az, hogy a Paramount levette a naptárból. Eddigi információink alapján várhatóan tavasszal kezdik el forgatni alacsony költségvetésből, jelenleg a színészek kiválasztása zajlik. Breck Eisner (A tébolyultak, Szahara, Az utolsó boszorkányvadász) fogja ledirigálni. 

Van azért pozitív előremozdulás is: a Péntek 13 reboot októberi premierjét megkapta Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, Fekete hattyú, A forrás, Noé) következő filmje, a mother!, amely egy olyan párra fókuszál, akinek a kapcsolata próbára tétetik, mikor megérkezik néhány  hívatlan vendég. A főbb szerepekben Jennifer Lawrence-t, Javier Bardemet, Michelle Pfeiffert, Ed Harris-t, Domhnall Gleesont és Brian Gleesont üdvözölhetjük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.