Hirdetés

Z világháború - Nem Marc Forster rendezi a folytatást

|

Meglepő lett volna, ha pont az a Marc Forster készíti el a Z világháború folytatását is, aki a pletykák szerint majdhogynem az első vesztét okozta, tehát a stúdió gyorsan lépett is ez ügyben.

Hirdetés

Fellélegezhet a világ, nem Marc Forster készíti el a Z világháború folytatását. Noha Brad Pitt ajánlotta a stúdiónak a munkálatok elején, sőt, egyenesen kiharcolta, hogy Forster dirigálja a zombiapokalipszist felkaroló filmet, a direktorral végül rengeteg gond volt. A rossznyelvek szerint sokszor olyannyira nem volt a helyzet magaslatán, hogy nem tudta, mit mikor és hogyan csináljon, a Z világháborút tehát lényegében a másod és harmadrendezők készítették el. Bajok voltak a forgatókönyvvel is, amit többször újra kellett írni, kipofozni, mad végül utóforgatásokat is elrendeltek és jó pár jelenet a vágószoba padlóján végezte, a végeredmény viszont még a megpróbáltatások ellenére is kellemesre sikerült, ahogyan tesztünkben is olvashatjátok. Forster tehát megy, Brad Pitt természetesen marad (producerként is) dátummal viszont még nem szolgálhatunk, hiszen jelenleg a forgatókönyvvel akarnak kezdeni valamit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.