Hirdetés

Zac Efron is csatlakozhat a Baywatch filmhez

|

Hirdetés

Kellemes hírrel szolgálhatunk női olvasóinknak, ugyanis a The Hollywood Reporter értesülései szerint Zac Efron is aláírhat arra a Baywatch mozira, amelynek főszerepét Dwayne Johnson tölti be, míg a rendezői feladatokat a Förtelmes főnökök készítője, Seth Gordon látja el. A legújabb hírek alapján Efron tárgyalásokat folytat a filmváltozat illetékeseivel annak érdekében, hogy Johnson mellett ő is a tengerparton szaladgálva boldog percekkel ajándékozza meg a hölgyeket, de egyelőre még nem vehetjük készpénznek, hogy valóban csatlakozik is, várjuk meg a bejelentést. A Baywatch film forgatókönyvét Damien Shannon és Mark Swift (Freddy vs. Jason) írják és a 21 Jump Streethez hasonló stílusú koncepciót szeretnének összehozni, amelyben egy szabálykövető strandőr (Johnson) és egy forrófejű fiatal (Efron) összeállnak, hogy megmentsék a strandot attól, hogy egy olajmágnás elpusztítsa azt. A New Line Cinema reménykedik benne, hogy 2016. februárjában elkezdhetik a forgatást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.