Hirdetés

Zac Efronnal együtt újra összeáll a High School Musical csapata

|

A népszerű zenés film egyik leghíresebb dalát fogják közösen előadni.

Hirdetés

Amellett, hogy a Disney Channelen 2006-ban bemutatott High School Musical mai napig a csatorna egyik, ha nem a legnagyobb sikerének örvend, ráadásul az utolsó rész még mozis forgalmazásba is került, további érdemei közé tartozik, hogy megismertette a világgal Zac Efront, aki azóta nem egyszer bizonyította már színészi kvalitásait. Bár úgy tűnhetett, hogy a színész inkább szeretné elfeledtetni velünk a gyökereit, azért egy jótékonysági műsor keretében ismét összeáll a csapattal elénekelni a film egyik leghíresebb slágerét.

Hirdetés

Az amerikai ABC tévécsatornán kerül adásba április 16-án a Disney Family Singalong elnevezésű műsor, melyben a High School Musical lentebb beszúrt We're All in This Together című száma mellett olyan klasszikusok slágerei is felcsendülnek majd, mint A kis hableány, a Jégvarázs, a Vaiana vagy éppen A szépség és a szörnyeteg. A műsorban különleges produkciók és videóüzenetek is láthatóak lesznek, a képernyőn futó dalszöveg segítségével pedig bárki együtt énekelhet a virtuálisan bekapcsolódó sztárokkal.

Zacet csak az utolsó pillanatban tudtuk elérni, de persze azonnal igent mondott. Mindenki, akit megkerestünk, nagyon hamar rábólintott a dologra, és ez a hozzáállás meg is látszik az otthonaikból felvett videókon

- számolt be a meglepetésről a High School Musical rendezője, Kenny Ortega. A műsor részeként tehát minden főbb szereplő visszatér, Efron mellett Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Corbin Bleu, Monique Coleman és Lucas Grabeel is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.