Hirdetés

Zach Braff készen áll a Dokik folytatására

|

A Szívek szállodája sikerét látva, Zach Braff is szívesen nosztalgiázna.

Hirdetés

Hat évvel ezelőtt ért véget a Dokik, a Sacred Heart kórház orvosainak, ápolóiank és egyéb alkalmazottjainak életét bemutató vígjáték sorozat. A hatalmas népszerűségnek örvendő sitcom 9 évig szórakoztatta a rajongókat, a rebootok és remakek korában pedig nem lehet kizárni, hogy a klinika ismét megnyissa kapuit a nevetésben gyógyulást kereső nézők számára.

Hirdetés

A széria közpönti karakterét, J.D.-t alakító Zach Braff a napokban elárulta, hogy ő abszolút vevő lenne a Dokik folytatására, amire szerinte minden esély megvan, miután a Szívek szállodája és a Bír-lak is újjáéledtek a Netflixen.

"Sosem lehet tudni, hogy lesznek-e újabb Dokik epizódok. Olyasmi ez, amiről mindannyian beszélünk, különösen most, hogy ennyien térnek vissza a régi műsoraikhoz a Netflixen. Nagyon irigylem a Szívek szállodáját és a Bír-lakot érő figyelmet. Olykor-olykor szóba kerül, szóval bármi lehet. Én benne lennék."

A Dokik 2001-ben mutatkozott be az NBC-n, ahol egészen 2008-ig futott. Ezután az utolsó két évadot az ABC berkeiben töltötte. A sorozatot összesen 17 Emmy-díjra jelölték, amiből 2-őt sikerült is megnyernie. Emellett Braff-ot háromszor jelölték Golden Globe-ra ez idő alatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.