Hirdetés

Zack Snyder a 300 stílusában készítene filmet George Washingtonról

|

Hirdetés

Zack Snyder időbeosztása eléggé tömöttnek tűnik az elkövetkező évekre nézve, hiszen a hónap végén végre a mozikba kerül a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala. Miután a rendező lefutja a sajtós köröket, máris folytatja a munkát és belekezd az Igazság Ligája dirigálásába. Vajon vannak tervei a szuperhősök és a képregények világán kívül is? Nos, úgy tűnik, hogy akad egy ötlete, amelynek témája eltér a tőle megszokottól, ám a kivitelezése ismerős lehet. A Bloomerg Business megkérdezte Snydertől, hogy milyen más típusú filmek érdekelnék, mire a filmkészítő azt válaszolta, hogy George Washingtonról szívesen csinálna egyet, a 300 stílusában.

Lóg egy festmény a falán, ami a forradalmár háborús hőst ábrázolja miközben átkel a jeges Delaware-en, hogy megtizedelje a britek seregét a Trenton-i csatában. "Beszélgettünk már róla." - mondta Snyder - "Az első kérdés, amit feltettünk az volt, hogy hogyan nézne ki? Rámutattam arra a festményre és azt mondtam, hogy hasonlít a 300-ra. Nem lehet olyan nehéz.
Snyder eddig is jó volt abban, hogy kiragadja egy művész stílus világát és a filmvászonra ültesse. Kíváncsiak vagyunk, hogyha valaha elkészül a Washingtonról szóló filmje, akkor az látványilag olyan lesz-e, mint az ötletet inspiráló Emanuel Leutze festmény, amit alul láthattok. Persze erre nem valószínű, hogy számíthatunk a közeljövőben, hiszen 2019-ig biztosan el lesz foglalva a rendező a szuperhősökkel.
washington-crossing-the-delaware
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.