Hirdetés

Zack Snyder is azt akarja, hogy Ben Affleck Batman-filmet rendezzen

|

Hirdetés

Világszerte sokat kapott a kritikusoktól a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala, de Ben Affleck Batmanje nem szerepelt az átkaik közepette, ami élesen szemben áll azzal a meglátással, ami a színész-rendezőt övezte a szerepe megválasztása körül. A Warner nagyon szeretné, ha Affleck megrendezné a különálló Batman-mozit, amelynek a szkriptjével már el is készült a színész. Az utóbbi időben sokat szidott Zack Snyder sincs más véleményen, aki kikéri a tanácsait az Igazság Hajnala első részén is.

Folyamatos munkakapcsolatban állunk, de azt mondta, hogy ő egy időben csak egy filmre tud koncentrálni. Amint befejezi a Live by Night című filmje vágását jön is az Igazság Ligájába, aztán utána próbál még dolgozni a sztorin.  Azután meglátjuk, hogy tetszik-e neki.
Ahhoz képest, hogy a Live by Night már a vágási fázisában tart, a film csak jövő ősszel fog bemutatkozni a vásznakon, de vélhetően igaza van abban Snydernek, hogy Affleck az idejét úgy osztotta be, hogy egyik munkája se kerüljön átfedésbe a másikkal és ezért késik a bemutatója. Amikor Snydert arról kérdezték, hogy Affleck meg is rendezné az önálló Batman-filmet, arra így válaszolt:
Igen, biztosan. Szerintem neki kéne. Legalábbis remélhetőleg ez az előfeltétele, hogy megcsinálhassa a filmet.
Magyarán Affleck sem érné be annyival, ha csak a forgatókönyvért - na meg persze a főszerepért - felelne. Az Igazság Ligája forgatása április 11.-én veszi kezdetét, ezúttal is Zack Snyder dirigálása alatt, viszont David S. Goyer forgatókönyvírói tehetségét ezúttal már nélkülöznünk kell (hallom, ahogy most sokan felsírnak... örömükben) és Chris Terriora hárul a feladat, hogy a DC szuperhőseit összerázza, amit remélhetőleg Snyder "látnoki ereje" nem fog szétverni, mire jövő novemberben a mozikba érkezik a film. Bónusznak pedig itt van egy színfalak mögötti kép a Batman Superman ellen forgatásáról.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.