Hirdetés

Zack Snyder megmutatta, hogy tényleg létezik Az Igazság Ligája rendezői változata

|

Ezen felül a Snyder Cut játékideje is leleplezésre került.

Hirdetés

Mostanában egyre inkább úgy tűnik, hogy a Warner megtalálta a helyes irányt a kisebb léptékű DC-filmekkel, amelyek nem kapcsolódnak szorosan a nagyobb univerzumhoz - azonban nehéz nem elfelejteni a fordulópontot, amit Az Igazság Ligája minden téren csalódást keltő fogadtatása jelentett, főként a rajongók és mostanra már a színészek által is kampányolt Snyder Cutnak köszönhetően. Közvetlenül azután, hogy a napokban Henry Cavill azt nyilatkozta, fogalma sincs, létezik-e a Snyder Cut, Zack Snyder a Vero közösségi oldalon igazolta a dolgot. 

Hirdetés

Snyder eddig csak jelenetképek végeláthatatlan sorával rukkolt elő a Snyder Cut kapcsán, most viszont a filmtekercsek fémdobozait ábrázoló fényképpel illusztrálta, hogy az tényleg nem csak egy mítosz - ami viszont ennél is érdekesebb, hogy a tárolókon a film hossza is kiszúrható. Eszerint a rendezői változat játékideje nem kevesebb mint 214 perc, vagyis a Bosszúállók: Végjátéknál bő 30, Az Igazság Ligája Joss Whedon által mozikba küldött változatánál pedig 94 perccel hosszabb.  A kép előtt pedig a következő szöveg olvasható, ezzel egyértelműen megerősítve Snyder Cavill kérdésére adott válaszát: "Valóban igaz? Létezik? Persze, hogy igen."

Persze önmagában ez még nem jelenti azt, hogy mindenféle utómunkával együtt készen hever Snydernél a rendezői változat, ráadásul az sem elhanyagolható szempont, hogy egy nemrégiben megjelent beszámoló szerint Az Igazság Ligája csúfos kudarca után a Warner sokallná a film befejezéséhez szükséges dollármilliókat. Pedig ha igazán nagy figyelmet szeretnének a hamarosan induló streaming szolgáltatásuknak, talán érdemes ebbe belefektetni, mert láthatóan nem csupán egy hangos kisebbség követeli a DC legnépszerűbb csapatát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.