Hirdetés

Zack Snyder megosztott egy hivatalos képet Supermanről a fekete jelmezben

|

Ilyen lett volna eredetileg Henry Cavill karaktere Az Igazság Ligájában.

Hirdetés

Zack Snyder legutóbb már nem egy jelenetképpel rukkolt elő Az Igazság Ligája még két évvel a bemutatót követően is beszédtémának számító rendezői változata kapcsán, hanem filmtekercsek fémdobozait ábrázoló fényképpel illusztrálta, hogy valóban nem csak egy mítoszról van szó. A rendező most egy minden korábbinál izgalmasabb fotóval borzolta tovább a kedélyeket.

Hirdetés

Már a forgatás idején sokakat elkezdett foglalkoztatni a kérdés, hogy amennyiben a film során feltámad halottaiból, vajon magára ölti-e végre a Henry Cavill alakította Superman a legendás fekete jelmezét. Azóta tudjuk, hogy az Acélember végül a klasszikus piros és kék színekben pompázó szerelésben tért vissza, és habár Michael Wilkinson jelmeztervező egy interjúban megerősítette, valóban tervben volt a képregényes hagyományok előtt tisztelgő fekete jelmez, a munkálatok előrehaladtával a készítők úgy érezték, a klasszikus ruha sokkal jobban illik ehhez a történethez, pozitívabb, lelkesítőbb képet festve Supermanről.

Ettől függetlenül mindenki egyetért abban, hogy legalább a feltámadást követő pár percben adta volna magát a fekete szerelés, amíg Superman ellátta a baját a Liga tagjainak, a félmeztelen Henry Cavillnél legalábbis mindenképpen odaillőbb lett volna. Mindenesetre egészen mostanáig nem vehettük szemügyre teljes pompájában az ominózus ruhát, Snyder azonban a Vero közösségi platformon gondoskodott erről a problémáról. A DC Magyarország még arra is felfigyelt, hogy a rendező a kép alatti hozzászólásokban elárulta, miszerint Az Igazság Ligája általa megálmodott változatában végig ebben a jelmezben láttuk volna Cavillt.

Szerintünk hatalmas kihagyott ziccer, akárcsak az egész film.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.