Hirdetés

Zack Snyder rendezheti Az igazság ligája mozit

|

Sejtettük, hogy Az acélember mögött álló készítőpáros közül valaki kötélnek áll majd és nagyon úgy néz ki, hogy Zack Snyder rendezőt szippantja be a DC univerzuma.

Hirdetés

Mint tudjuk, Christopher Nolan elutasította a Justice League mozi rendezését, pedig a DC-nek igen csak bele kellene húznia, ha utol szeretné érni a sikert-sikerre halmozó Marvel stúdiót. A hősök közül jelenleg egyedül Batman és Zöld lámpás rendelkezik értékelhető filmmel, valamint most nyáron mutatkozik be az újragondolt Superman is, amit Zack Snyder dirigált Nolan segédletével. Nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy Snyder igent mondhat Az igazság ligája mozi rendezésére, legalábbis az Empire magazin információiból ezt szűrhetjük le. A Warner Bros. állítólag kivár és megnézi, hogy miképpen teljesít a pénztáraknál Az acélember és ha jól (amire lássuk be, baromi nagy esély van) akkor Snydert szeretnék felkérni a szuperhős csapat összerántására is. Az acélember premierjéig biztosan nem derül ki az igazság, de mérget mernénk rá venni, hogy utána nagy bejelentéssel készül a Warner. Azt is érdemes megjegyezni, hogy egy korábbi pletyka szerint a stúdió egészen 2021-ig tolná Az igazság ligája premierjét, előtte összehoznák Az acélember folytatását illetve a Batman rebootot. Amíg nem kapunk megerősítést utóbbi szörnyű pletykával kapcsolatban, addig tartjuk magunkat a korábban kitűzött 2015-ös premiernél.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.