Hirdetés

Zack Snyder szerint túlnőhetnek a 300 folytatásai az ókori Görögországon

|

Hirdetés

Azt gondolná az ember, hogy egy olyan film, aminek a végén meghal az összes főszereplő (spoiler!) nem fog franchiseot indítani, de a 300 ezt máris meghazudtolta, hiszen 2014-ben megkaptuk A birodalom hajnalára keresztelt folytatást. Noha az a film nem lett olyan sikeres mint elődje, azt sikerült bebizonyítania, hogy lehet még történeteket mesélni a 300 egyedi látványvilágával. Néhány héttel ezelőtt arról számoltunk be, hogy Zack Snyder szívesen készítene filmet George Washingtonról hasonló stílusban, most pedig az is kiderült, hogy nem csak a függetlenségi háború időszaka mozgatja meg a fantáziáját. A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala rendezője a Collidernek beszélt terveiről. https://www.youtube.com/watch?v=MoAIYMob0qg

Szerinted lesz újabb 300 film? ZACK SNYDER: Lehetséges. Rengeteget beszélgettünk már a 300 különböző inkarnációiról. Azon gondolkozunk, hogy lehetséges-e magunk mögött hagyni az ókori Görögországot és egyfajta keretként használni a 300 stílusát, amin keresztül a történelem más konfliktusait nézhetjük. Azt hiszem a függetlenségi háborús verziót már említettem, de Alamo és egy kínai csata is szóba került már, egy "Elveszett Légió" féle koncepció. Ezek mind az asztalon vannak.
Ezekben a történetekben van valami közös: egy kis létszánú, hátrányból induló haderő egy sokkal nagyobbal veszi fel a harcot. Van, hogy győztesen kerülnek ki, mint a függetlenségi háborúban, de van, hogy tragikusan kudarcot vallanak, mint Alamonál. Azt, hogy jól járnak-e ezek a történetek, ha lassítások és több hekto CGI vér társaságában mesélik el őket, csak az idő mondja majd meg. Ti szívesen néznétek még több filmet a 300 stílusában? A történelem melyik csatájának feldolgozására vagytok kíváncsiak?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.